IL Design

Rólam

Szabadúszó webdesigner vagyok, 2006 óta tervezek honlapokat, melyeket szakértelemmel és tapasztalattal készítek el. A piac igényeinek kielégítésére olyan jelenlegi technológiákat használok, mint a HTML5, CSS3, Javascript, jQuery, Adobe Photoshop, valamint más szükséges elemeket. Ezek a weblapok tökéletesen alkalmazkodnak az okostelefonokon és tabletteken való megjelenítéshez (adaptív tervezés).

Rendelés szerint az ügyféllel közösen vagy egyéni ötlet alapján tervezek és dolgozok, különös figyelmet fordítva a kommunikációra. Munkaidőm rugalmas, a hét minden napján elérhető vagyok telefonon, e-mailben és FB messengeren keresztül.

Mivel az egyes kliensek tevékenysége és igényei eltérőek, ezért eseti alapon foglalkozom velük, legyen szó egyszerű és klasszikus webhely létrehozásáról, vagy olyan webhelyről, amely speciális funkciókat vagy tevékenységeket és speciális grafikai megjelenést igényel. Ma a webes technológia olyan lehetőségeket kínál, amelyeket a kreatív fantázia sem akadályozhat.

Referenciák

News Culture
Contact Gallery
Vindornyalak önkormányzat Honlapja
Képek nagyítva! Website of a Hungarian village <br /> News Website of a Hungarian village <br /> Culture Website of a Hungarian village <br /> Contact Website of a Hungarian village <br /> Gallery A honlap online!
Home page Gallery
News Mosaics
Igor László művész Fotográfia
Képek nagyítva! Photography and More <br /> Home page Photography and More <br /> Gallery Photography and More <br /> News Photography and More <br /> Mosaics A honlap online!
Home page Individual page shot
Gallery Whole individual page
Immobillió ügynökség Ingatlan
Képek nagyítva! Template of a dead website <br /> Home page Template of a dead website <br /> Individual page shot Template of a dead website <br /> Gallery Template of a dead website <br /> Whole individual page A honlap online!

Kapcsolat

Name
Subject
Anti-Spam
Message